Palletwisselaar met duwmethode

De voorzichtige palletwisseling van kwetsbare producten

Bij deze pallet wisselmethode wordt er niet geklemd gekanteld of gekeerd. In plaats daarvan wordt de lading zorgvuldig van de ene op de andere pallet geduwd. Hierdoor is de duwmethode zeer geschikt voor het wisselen van kwetsbare producten. Palletwisselaars met de duwmethode zijn er in 2 categorieën.
Service & advies
Heb je vragen? We verheugen ons op uw aanvraag en adviseren u graag over het onderwerp palletwisselaars.
Video abspielen
Palletwisselaar geïntegreerd in een lijn: Afhankelijk van het ontwerp, kunnen deze palletwisselaars tot 60 wisselingen per uur aan.

Deze methode is geschikt voor vele toepassingen

De palletwisselaars met de duwmethode bieden diverse mogelijkheden. Ze kunnen zowel van voor als van achter geladen worden. Dit maakt ze geschikt voor hygiënische scheiding in de farmaceutische of levensmiddelenindustrie. Deze palletwisselaar kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande productielijn. Op deze manier kunnen de meest geavanceerde wisselaars 60 palletwisseling per uur aan. De bron pallet staat hoger dan de doel pallet. De lading, ondersteunt aan 3 zijden, wordt op de nieuwe lege pallet geschoven. Bij de stand alone versie kan de nieuwe pallet met lading nu uit de palletwisselaar worden verwijderd. Bij de inline versie kan de nieuwe pallet met lading nu verder worden getransporteerd door de rollenbaan.
Vrijstaande palletwisselaar in procedure voor overvullen
Palletwisselaar voor integratie in een transportsysteem